Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک پاسارگاد طی اطلاعیه ای اعلام کرد پیامک هایی که در آن با معرفی آدرس یک سایت اینترنتی، هم میهنان را برای دریافت رمز یک بار مصرف هدایت می کنند، جعلی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، جهت جلوگیری از سوء‌استفاده سودجویان، هم‌میهنان ضمن هوشیاری، به پیامک‌هایی که با هر عنوانی جهت ثبت‌نام برای دریافت رمز پویا و یا ارسال آدرس‌های اینترنتی جعلی، اطلاعات کارت نقدی آنها را درخواست می‌کنند، توجه نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین توجه به این نکته ضروری است که بانک‌ها به هیچ‌عنوان از طریق ارسال پیامک و یا ارسال ایمیل، اطلاعات بانکی افراد را درخواست نمی‌کنند. در صورت مشاهده چنین پیام‌هایی از باز کردن و یا پاسخ به آنها اکیداً خودداری کنید.

بر اساس این خبر، در حال حاضر مشتریان بانک‌پاسارگاد می‌توانند از دو طریق سامانه بانکداری مجازی و سامانه همراه‌بانک نسبت به فعال‌سازی رمز دوم پویا و تنها از طریق سامانه همراه بانک نسبت به دریافت این رمز اقدام کنند. دریافت رمز یک بار مصرف از طریق ارسال پیامک و همچنین کد USSD نیز در دستور کار است که در صورت راه‌اندازی به‌طور رسمی از طریق سایت بانک پاسارگاد، شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های معتبر اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشتریان بانک‌پاسارگاد در صورتی که سامانه‌های ذکر شده را دریافت کرده‌اند، نیازی به نصب برنامه‌ی جدید ندارند. در غیر این‌صورت برای استفاده از خدمات سامانه بانکداری‌مجازی، پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از شعبه‌های این بانک، به لینک ورود به بانکداری مجازی در سایت بانک‌پاسارگاد به نشانی https://www.bpi.ir مراجعه کنند. جهت دریافت برنامه همراه بانک نیز، لینک نصب برای سیستم عامل‌های «اندروید» و «آی او اس» در سایت این بانک در دسترس است.

گفتنی است طبق اعلام بانک مرکزی ج.ا.ا.، از ابتدای دی ماه سال جاری، استفاده از رمز دوم پویا برای کلیه مشتریان نظام بانکی، الزامی خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بانک‌پاسارگاد مراجعه کرده و یا با مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی به شماره ۸۲۸۹۰ تماس حاصل کنید./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد قرآن انتخابات مجلس خبرگزاری شبستان انتخابات بنزین طرح ملی فهما اصفهان کانون های فرهنگی هنری مساجد کلاهبرداری اینترنتی رمز یکبار مصرف کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۷۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین گفت: عرضه قانونی مکمل های ورزشی تنها از طریق داروخانه ها مجاز بوده و بایستی تحت نظر کارشناس تغذیه نیز مصرف شود.

رامش مهرآیین روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مصرف مکمل های ورزشی و داروهای تزریقی در بین مردان بسیار بیشتر از بانوان است و در بین پسرهای دبیرستانی که خیلی زود می خواهند به شکل و فرم بدنی مورد نظر خود برسند نیز مصرف بالایی دارد.

وی افزود: بعد از آنکه یک ورزشکار از سلامت کامل بدن خود توسط پزشک مطلع شد، تحت نظر متخصص تغذیه یا پزشک، متناسب با رژیم غذایی خود می تواند از مکمل های مجاز ورزشی از جمله انواع پروتئین ها، آمینو اسیدها، اسیدهای چرب مفید، کراتین و انواع کربوهیدرات ها استفاه کند.

مهرآیین با بیان اینکه مکمل های غیرمجاز شامل هر نوع فرآورده غیرمجاز در بدنسازی است که عوارض بسیار شدیدی برای کبد هم دارد، گفت: متاسفانه برخی مربی ها در باشگاه های ورزشی بدون داشتن اطلاع از عوارض دارویی، مشاوره های پزشکی در خصوص نحوه مصرف مکمل و تغذیه ارایه می دهند که این مساله می تواند برای ورزشکاران بسیار خطرآفرین باشد.

به گفته این مسوول، بازدید از باشگاه های ورزشی در خصوص جلوگیری از فروش مکمل های ورزشی در استان بی فایده است، چرا که مشاهده شده برخی مربیان ورزشی این مکمل ها را در خیابان و یا در خودروی شخصی خود به افراد ارایه می دهند.

وی ادامه داد: مصرف دارویی مکمل ها در مردان می تواند عوارضی از جمله ناتوانی جنسی، ناباروری، بزرگ شدن سینه و در زنان نیز رشد موهای زائد، زخیم شدن صدا، پوست چرب و در دوران بلوغ نیز توقف رشد قدی، تیرگی پوست و رشد غیر طبیعی مو را برجای بگذارد.

مهرآیین اضافه کرد: همچنین مصرف مکمل های غیرمجاز نیز اختلال در عملکرد کبد، افزایس آنزیم های کبدی و سرطان را در بر می گیرد و توصیه می کنیم ورزشکارانی که مکمل های غیرمجاز مصرف می کنند هر ۲ ماه آنزیم های کبدی خود را اندازه گیری کنند.

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین خاطرنشان کرد: این ضرورت وجود دارد که سطح اطلاعات مردم در خصوص مصرف مکمل های هورمونی باید افزایش یابد و کلاس های آموزشی در این خصوص برای سنین مختلف باید برگزار شود، چرا که مصرف مکمل های ورزشی غیرمجاز توسط شخصی که بیماری زمینه ای دارد، می تواند به تشدید بیماری و یا حتی مرگ وی منجر شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مکمل ورزشی استفاده کنیم یا نه ؟ معجزه ای به نام کراتین بدنسازی

دیگر خبرها

  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد