Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سامانه پیامکی تولید رمز دوم پویا (یکبار مصرف) در بانک صادرات ایران عملیاتی شد و مشتریان می‌توانند علاوه بر استفاده از نرم افزار «ریما» و سامانه تولید رمز دوم پویا یکبار مصرف USSD، از این سامانه نیز برای تولید رمز دوم پویا در هر تراکنش استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، برای دریافت رمز یکبار مصرف به صورت پیامکی در بانک صادرات ایران، مشتریان و دارندگان کارت بانک‌های کشور می‌توانند در مراجعه به خودپردازهای بانک صادرات ایران در سامانه پیامکی مذکور احراز هویت و ثبت‌نام کرده و به سرعت رمز دوم اینترنتی را در هنگام خرید انیترنتی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشتریان بانک صادرات ایران برای دریافت رمز دوم پویا (یکبارمصرف) باید به یکی از پنج هزار و ١٠٠ دستگاه خودپرداز این بانک مراجعه و با استفاده از گزینه «سایر خدمات»، ابتدا زیر منوی «عملیات رمز یکبار مصرف» و سپس گزینه «فعال‌سازی رمز یکبار مصرف دوم» را انتخاب کنند.
در این مرحله با مشخص کردن گزینه «SMS» (پیامک) و وارد کردن شماره تلفن همراه (شماره متناظر ثبت شده در حساب بانکی)، کد فعال‌سازی در رسید کاغذی به مشتری تحویل داده می‌شود.
سپس مشتری کد مذکور را به سرشماره ٣٠٠٠٩٤٠ پیامک کرده و با انجام این کار عملیات ثبت نام و عضویت در سامانه پیامکی ارسال رمز دوم پویا (یکبار مصرف) به پایان می‌رسد و از این پس به هنگام انجام تراکنش اینترنتی، تنها لازم است تا چهار شماره آخر کارت بانکی خود در بانک صادرات ایران را با حروف انگلیسی به سرشماره ٣٠٠٠٩٤٠ پیامک کرده و بلافاصله رمز دوم یکبار مصرف را دریافت کند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۶۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن

به گفته مقام مسئول بانک مرکزی از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات نهضت ملی مسکن ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر ( حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد شده‌اند. - اخبار اقتصادی -

مصطفی قمری‌وفا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها در موضوع نهضت ملی مسکن اظهار داشت: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی، تا تاریخ 16‏/02‏/1403 ‌از تعداد یک‌ میلیون و 752 هزار و 978 نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد 411 هزار و 60 نفر ‌تا تاریخ یادشده به بانک‌های عامل جهت اخذ تسهیلات موصوف مراجعه نکرده‌اند.

سهم 18 بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن، همچنان صفر + جدول

 

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی ادامه داد: از تعداد یک‌ میلیون و 341 هزار و 919 نفر‌ متقاضی که جهت اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند، تعداد 470 هزار و 508 نفر (در حدود 35 درصد از مراجعه کنندگان) بنا به دلایل مندرج در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک مورد نیاز، نداشتن وثایق قابل ‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و غیره، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف هستند.

قمری‌وفا تصریح کرد: در این راستا، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد 871 هزار و 861 نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد 802 هزار و 804 نفر (در حدود 92 درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ 2،678 هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد 624،468 نفر و به مبلغ 1،337 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • «منم بچه مسلمان» از شبکه پویا و قرآن
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌