Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: امکان پرداخت قبوض بیش از یک میلیون ریال با رمز پویا در سامانه ۲۰۰۰ فراهم شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صدری، مدیرعامل شرکت، از فعال شدن رمز پویا بانکی در سامانه ۲۰۰۰ خبر داد و افزود: با توجه به ضرورت استفاده مشتریان از درگاه‌های غیرحضوری و لزوم فعال شدن رمز دوم پویای مشتریان برای پرداخت‌های بالا از طریق درگاه‌های ارتباطی، از این پس، مشترکان برای پرداخت قبوض بالای یک میلیون ریال خود می‌توانند با استفاده از رمز پویا بانکی از این سامانه استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، توسعه درگاه‌های ارایه خدمات غیرحضوری را در شرایط کرونا برای کشور ضروری دانست و اظهار داشت: با فراهم کردن زیر ساخت‌های لازم، باید درگاه‌های غیرحضوری دریافت خدمات برای مردم توسعه یابد.

مهندس صدری در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: فعال شدن رمز پویا در سامانه ۲۰۰۰ شرکت مخابرات ایران، اقدامی ست برای ترغیب استفاده حداکثری مردم از درگاه‌های غیرحضوری می‌باشد، که از این به بعد مشترکین می‌توانند قبوض با مبالغ بیش از یک میلیون ریال خود را نیز از طرطق سامانه ۲۰۰۰ پرداخت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرداخت قبوض سامانه 2000 شرکت مخابرات رمز پویا سامانه ۲۰۰۰ رمز پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۳۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی وجود ندارد +فیلم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، یاسر احمدوند رئیس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران، پیش از ظهر امروز(یکشنبه  شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳) در نشست خبری این رویداد پاسخگوی خبرنگاران بود.

 احمدوند در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا که از او درباره احتمال ارائه کتاب های بدون مجوز و مسئله دار در سامانه فروش مجازی کتاب پرسیده بود گفت: در بخش مجازی نمایشگاه کتاب، فروشنده کتاب ها یا ناشران هستند و یا کتابفروش‌ها؛ بنابراین  هرکسی نمی‌تواند هر کتابی را که دوست دارد بارگذاری کند.

وی در ادامه عنوان کرد: در این سامانه کتاب هایی بارگذاری می‌شوند که قبلاً از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز گرفته باشند.امکان این که کتابی خارج از این دایره در سامانه ارائه شود وجود ندارد.

رئیس نمایشگاه کتاب تهران افزود: با این حال نظارت لازم در این زمینه وجود دارد تا اگر تخلفی صورت گرفت با آن برخورد شود.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند
  • امکان عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی وجود ندارد +فیلم
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • «منم بچه مسلمان» از شبکه پویا و قرآن
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد