Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@23:22:05 GMT

سرقت فقط با یک کلیک!

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۰۰۵۵

سرقت فقط با یک کلیک!

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  از روزی که رمز پویا برای جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز و به اصطلاح فیشینگ اجباری شد، طبق آمار در ماه‌های اول بسیار هم موفق عمل کرد، اما گزارش‌ها نشان می‌دهد این کار هم نتوانسته به‌صورت کامل جلوی سارقان و کلاهبرداران را بگیرد و آ‌ن‌ها حتی با وجود فعال شدن رمز پویا، دست به سرقت از حساب مردم می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل قصد داریم برخی از روش‌هایی را مرور کنیم که سارقان با وجود فعال بودن رمز پویا توانسته اند حساب عده‌ای را خالی کنند.

بیشتربخوانید

فیشینگ چیست؟

شبیه‌سازی سایت پرداخت
برخی در خرید‌های اینترنتی وقتی وارد صفحه‌ای می‌شوند و با کلیک کردن روی دکمه ارسال رمز پویا، پیامک بانک را دریافت می‌کنند، خیال‌شان راحت می‌شود که خبری از کلاهبرداری نیست؛ این در حالی است که هکر‌ها روی یک سرور، سامانه فیشینگ نصب می‌کنند. این سامانه یک صفحه جعلی را به کاربر نشان می‌دهد و اطلاعات وارد شده توسط او از جمله شماره کارت، کد CVV۲ و تاریخ انقضا را به بانک می‌فرستد. در همان لحظه هم بانک به دلیل ورود اطلاعات از طریق سامانه فیشینگ، رمز پویا را برای کاربر ارسال می‌کند و فرد قربانی آن را وارد صفحه جعلی می‌کند. از این زمان تا پایان اعتبار رمز پویا، حدود دو دقیقه وقت برای سرقت و خالی کردن حساب وجود دارد.

چگونه در دام نیفتیم: حتما برای خرید از سایت‌های معتبر استفاده کنید و آدرس درگاه بانکی را ببینید که حتما وارد درگاه www.shaparak.ir بدون حتی یک حرف کم یا زیاد شده باشید و تا حد امکان در ثانیه‌های پایانی رمز پویا را وارد کنید.

اپلیکیشن‌های جعلی رمز ساز
از آن‌جایی که هر بانک از یک شیوه برای ارسال رمز دوم پویا به مشتری استفاده می‌کند و اپلیکیشن منحصربه‌فرد خودش را دارد، کلاهبرداران سایبری به سرعت از این فرصت استفاده می‌کنند. این افراد با طراحی اپلیکیشن‌های جعلی رمزساز و تبلیغ آن‌ها در اینترنت، اطلاعات کارت بانکی مردم را سرقت می‌کنند تا حساب آن‌ها را خالی کنند. در این نرم‌افزار‌های جعلی، از کاربر اطلاعاتی مانند شماره کارت، کد CVV۲، رمز اینترنتی ایستا، تاریخ انقضای کارت و چیز‌های دیگر درخواست می‌شود و به‌راحتی به سرقت اطلاعات حساب بانکی کاربران اقدام می‌کنند.

چگونه در دام نیفتیم: این نکته را باید مد نظر داشته باشید که برای دریافت رمزپویا در هیچ نرم افزاری لازم نیست رمزتان را وارد کنید و البته سعی کنید نرم‌افزار مربوط را از سایت خود بانک تهیه کنید.

از طریق لینک‌های بد افزار
در این روش کلاهبرداری، فرد کلاهبردار از طریق پیامک از کاربر می‌خواهد وارد یک سایت شود و نرم افزاری را نصب کند. همین اتفاق کافی است که شما آلوده به یک بدافزار شوید و کلاهبردار در حالی که شما روح تان هم خبر ندارد به اطلاعات حساب، پیامک‌ها و هر آن چه روی گوشی همراه تان دارید، دسترسی پیدا می‌کند. جعل آدرس اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی) یکی از همین موارد بود که پلیس فتا بار‌ها درباره آن هشدار داده است.

چگونه در دام نیفتیم: حواستان باشد روی لینک‌هایی که از شماره‌های ناشناس با عناوینی، چون سامانه ثنا، پلیس و ... می‌آید کلیک نکنید و نرم افزار‌های مورد نیاز گوشی تان را از محل‌های معتبر دانلود کنید.

منبع: روزنامه خراسان 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رمز پویا سرقت اطلاعات رمز پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۰۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بارشی از روز دوشنبه وارد گیلان می شود

مدیرکل هواشناسی گیلان از افزایش دما و وزش باد جنوبی برای فردا یکشنبه در استان خبر داد و گفت: از روز دوشنبه با نفوذ تدریجی سامانه بارشی به گیلان، افزایش ابر و مه آلود شدن، بارندگی( گاهی رگباری، برخی نقاط شدید)، روند کاهش نسبی دما، رعد و برق و احتمال تگرگ تا اواخر وقت چهارشنبه جاری پیش بینی می شود.

محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده تضعیف سامانه ناپایدار در منطقه است.

وی افزود: با خروج سامانه بارشی از امروز شنبه پانزدهم اردیبهشت کاهش ابر مورد انتظار است، از فردا یکشنبه با شکل‌گیری جریانات جنوبی، شرایط برای افزایش دما و وزش باد جنوبی به ویژه در ارتفاعات و دامنه‌ها، گاهی شدید مهیا می‌شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان خاطرنشان کرد: از روز دوشنبه با نفوذ تدریجی سامانه بارشی به استان، به تناوب افزایش ابر و مه آلود شدن، بارندگی (گاهی رگباری، برخی نقاط شدید)، روند کاهش نسبی دما، رعد و برق و احتمال تگرگ تا اواخر وقت چهارشنبه جاری پیش بینی می‌شود.

دادرس با بیان اینکه در روزهای دوشنبه و سه شنبه جاری دریا برای فعالیت دریانوردی با احتیاط مناسب است، تصریح کرد: شرایط برای تخلیه و بارگیری غلات به دلیل رگبار باران در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه جاری نامناسب است.

کد خبر 750568

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • سامانه بارشی جدید امشب وارد خوزستان می‌شود
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • «منم بچه مسلمان» از شبکه پویا و قرآن
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • وضع آب و هوا ؛ از فردا سامانه بارشی به کشور وارد می شود
  • سامانه بارشی از روز دوشنبه وارد گیلان می شود
  • سامانه بارشی جدید با طوفان و رعد و برق شدید وارد شیراز شد
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • امروز جمعه بارش در این ۱۷ استان شدت می یابد | سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد کشور می‌شود